By Wijnhuis Den Boer Since 1885

Business 2 Business

Business to Business /B2B

Als bedrijf ben je vaak opzoek naar een passend geschenk voor een relatie, een collega, marketingactie of een personeelsgeschenk bij een bijzondere gelegenheid?

In de webshop Firstclassspirits.com en de winkel Wijnhuis den Boer vind u cadeaus in nagenoeg elk budget en kwaliteitsklasse. Deze zijn eenvoudig online te bestellen.

Een relatiegeschenk stuurt een duidelijke boodschap van waardering afhankelijk van welke gelegenheid.. Uiteraard wilt u uw relaties plezieren met een bijzonder of exclusief geschenk. Maar uw persoonlijke keuze vertelt ook iets over u en uw bedrijf. In elke product categorie vindt u de lekkerste producten en geschenkverpakkingen die wij indien gewenst kunnen voorzien van een inpakservice en een persoonlijke boodschap.

First Class Spirits (powered by Wijnhuis den Boer) staat garant voor een goede keuze en service wij ontzorgen uw graag.

Firstclassspirits.com één van de grootste assortimenten in luxe Whisky, wijn en andere dranken geschenken van Nederland. U kunt uw geschenk gemakkelijk bestellen, feestelijk laten inpakken met persoonlijk kaartje erbij en laten bezorgen in heel Nederland! Heeft u een groot aantal klanten die u in 1 keer wil laten bezorgen, wij kunnen de adressering helemaal voor u uitwerken op basis van een aan te leveren excel-bestand

Nosing & Tastingsets

Firstclassspirits.com heeft voor u een bijzonder assortiment Whisky Tastingset & Samples. De sets worden vaak gepresenteerd in een luxe houten geschenkkisten of mooie geschenkdozen met speciale inlay met een mooie whiskyselectie. Bij een groter volume en bij tijdige bestelling kunnen wij zelfs een Taylor-made set voor u maken.

De Nosing en Tastingsets kunnen ook gevuld zijn met andere dranken zoals port, cognac en rum, Hollandse likeuren of ander bijzonder Nederlands Gedistilleerd. Therry Klapwijk is ambassadeur van ons Vaderlandse Trots, ons Nederlandse Gedistilleerd. First Class Spirits levert nagenoeg alle specialiteiten uit Nederland met soms zeer unieke en gelimiteerde uitgave’s.

Prachtige Nederlandse cadeaus, waar u uw binnen- en buitenlandse klanten versteld van zal doen staan. Deze Nederlandse dranken zijn vaak gemaakt van de meest zuivere en natuurlijke ingrediënten. Hiermee maken ze een breed scala aan likeuren, wodka, rum, speciale jenevers, gin, Korenwijn en whisky.

Geef een prachtige Cadeau of een First Class Spirit Cadeaubon!
Met deze cadeaubon heeft u keuze uit duizenden speciale dranken en wijnen. Of wat dacht u van port, cognac, rum, wodka, eau de vie, gin, speciaal glaswerk, zelfs grappa, gin & tonic of calvados.

In de onze webshop firstclassspirits.com bent u 24 uur per dag 7 dagen in de week welkom uw cadeaus of cadeaubonnen te bestellen bestellen waar ook maar bent.

Uw cadeau besteld bij Firstclassspirits.com is er voor elk feest of gelegenheid en is pas echt verzorgd als bij ons bent geweest.

Business 2 Business Service

  • Persoonlijk (ook telefonisch) advies en bespreken mogelijkheden relatiegeschenken.
  • Geheel verzorgd door NL en het overgrote deel van Europa, verzonden vanuit onze locatie naar uw relatie(s).
  • Mogelijkheid tot het bij pakken kaart/brief met uw persoonlijke boodschap.
  • Alle cadeaus mooi verpakt in geschenkpapier.
  • Verzekerd met handtekening bezorgd in heel NL voor €6,95 per adres

Grotere aantallen vragen meer voorbereidingstijd, dus informeer/bestel tijdig.
Wilt u een persoonlijk advies? De medewerkers van First Class Spirits / Wijnhuis den Boer (Therry Klapwijk) staan u graag te woord.
Neem gerust contact met ons op en wij doen onze
uiterste best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.