By Wijnhuis Den Boer Since 1885

Disclaimer

Gebruik van enige informatie verkregen middels deze website gebeurt voor risico van de gebruiker.

Firstclassspirits.com (powered by Wijnhuis den Boer) zal zich inzetten in het waarborgen dat de te verkrijgen informatie en het aanbod van relevante content/informatie waarnaar wordt verwezen en waarin Firstclassspirits.com als digitaal portal fungeert volledig en juist is.

Firstclassspirits.com kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie die middels deze website gevonden wordt.

Firstclassspirits.com bevat verwijzingen of hyperlinks naar andere sites die buiten het domein van Firstclassspirits.com worden gehost.

Firstclassspirits.com kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Firstclassspirits.com geeft geen garantie noch aanvaardt zij enigerlei aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, data, adviezen, verklaringen, prijzen, producten, verwijzingen of ander materiaal op dergelijke sites of bronnen.

Verpakking:

Afbeeldingen die worden gebruikt door Firstclassspirits.com kunnen verschillen met de fles of koker die u ontvangt. Onze doelstelling is de afbeeldingen up to date te houden, mocht u onverhoopt iets aantreffen laat het ons weten via info@firstclassspirits.com en wij zullen het z.s.m. aanpassen waar nodig. Wij staan wel garant voor de inhoud zoals deze op de website staat omschreven.

Indien u als verzamelaar alleen een puntgave verpakking van de fles wilt ontvangen, dan raden wij u aan de bestelling zelf af te halen in onze winkel. Wij zijn door onze vervoerder verzekerd tegen breuk, helaas niet voor het risico van beschadigd raken van de verpakking van de fles. Dit kan dan ook niet worden gereclameerd indien u ervoor kiest uw bestelling te laten verzenden.

Tastingnotes:

De vermelde tastingnotes/product info zijn geformuleerd op basis van persoonlijke bevindingen of die van de producenten/importeurs. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Levertijd:

De op de website aangegeven levertijden zijn altijd indicatief. In sommige gevallen zullen zeer snel kunnen leveren in andere gevallen kan er een vertraging optreden. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Voorraad beheer:

Firstclassspirits.com heeft haar assortiment grotendeels op voorraad. Om u een zo groot mogelijke keuze te bieden betrekken wij gedeelte van ons aanbod niet uit eigen voorraad maar rechtstreeks van onze leveranciers/producenten uit binnen- en buitenland. Het feit dat het product bestelbaar is wil niet zeggen dat er daadwerkelijk geleverd kan worden, daar wij afhankelijk zijn van de voorraad van onze toeleveranciers. We zullen onze uiterste best doen vanzelf om uw bestelling conform bestelde te leveren. Mocht er een hiaat zijn dan zullen wij z.s.m. contact op nemen met de klant om één en ander door te spreken en tot een passende oplossing te komen.

Als u onverhoopt niet thuis bent bij levering?

Ben je niet thuis om de bestelling in ontvangst te nemen en is bezorging bij de buren ook niet mogelijk? Dan doen we onze uiterste best om het pakket toch zo snel mogelijk bij je aan te laten komen. DPD bezorgt je pakket na de eerste bezorgpoging bij de dichtstbijzijnde Pickup parcelshop (Opent in een nieuwe browser tab). Met ruim 1500 Pickup parcelshops in de Benelux, is er altijd een bij jou in de buurt.

Op het niet-thuis-bericht, dat door de chauffeur voor je is achtergelaten, lees je waar je je pakket kunt ophalen.

U kunt tevens via de track&trace melding de bezorgpoging vooraf aanpassen.

Indien een pakket door weigering bij de eerste verzending, of door onjuiste adresgegevens of niet tijdig ophalen bij een pickadres, nogmaals door ons verzonden moet worden, zijn wij helaas genoodzaakt bij de her-verzending retour- en her-verzendkosten a €15,- te berekenen.

Verkoop prijzen in de winkel:

De prijzen in de winkel in Krimpen aan de Lek kunnen afwijken van de webshop prijzen.
actieprijzen gelden alleen voor internet verkopen tenzij anders vermeld.

Klachten en opmerkingen:

Voor klachten, opmerkingen of bij signaleren van content die inbreuk maakt op wettelijke bepalingen of inbreuk maakt op rechten van derden kunt u mailen naar:
info@firstclassspirits.com