By Wijnhuis Den Boer Since 1885

Kilchoman European Tour 2024

Dit jaar (10 mei) passeert de Kilchoman 2024 European Tour langs Krimpen aan de Lek.
Voor de Peat whiskyliefhebbers een mooi moment om kennis te maken met de mannen van Kilchoman van het eiland Islay uit Schotland

De tour van dit jaar zal samenvallen met de lancering van een nieuwe ‘kolossale’ Whisky van Kilchoman….
Op vrijdag 10 mei zijn de mannen van Kilchoman aanwezig.

  • Vanaf 15:00 uur is het middagevent (bij goed weer op het terrein voor ons Proeflokaal). Dit is een mogelijkheid om kennis te maken met Kilchoman en te proeven van een speciale botteling (welke exclusief die dag te koop  is), je kunt vragen stellen, uitleg krijgen, leuke merchandise aanschaffen enz. Naast een geweldige selectie nieuwe en oude Kilchoman-uitgaven, brengen zij ook een aantal van onze beroemde new-make-spirit mee, geproduceerd uit de gerst die op de boerderij wordt geteeld. Het  TOUR-productieteam zal verbinding maken via een live feed van de distilleerderij om u te laten zien waar ze mee bezig zijn. Maak kennis met het team, hoor enkele verhalen over het leven bij Kilchoman, deel een paar geweldige whisky’s en beleef plezier. Hier zijn kosten aan verbonden maar u moet wel reserveren!!!!!
  • Om 19:30 is er een mogelijkheid om deel te nemen aan een exclusieve Masterclass van Kilchoman in ons Proeflokaal (kosten € 35,-) maximaal aantal deelnemers is 35 personen. Ook hiervoor geldt dat u moet reserveren.

Geef u op voor het bijzondere event en kies of u komt voor het middag of avond evenement.

“Klik” op onderstaand afbeelding voor de gehele European Tour.