By Wijnhuis Den Boer Since 1885

Retourneren

Op het moment dat een artikel niet aan uw verwachting voldoet kunt u dit zonder problemen binnen 14 dagen naar ons retourneren. Retourneren van artikelen kan alleen onder de volgende voorwaarden, voor zover dit redelijkerwijs mogelijk is:

  • Flessen zijn ongeopend.
  • Artikelen zijn voorzien van aangehechte labels en stickers.
  • Artikelen zitten in de originele verpakking.

Het artikel kan goed worden ingepakt, liefst in de verzenddoos van Firstclassspirits.com (powered by Wijnhuis den Boer) verzonden worden naar ons magazijn.

Retour adres:

Firstclassspirits.com (powered by Wijnhuis den Boer)
Afdeling: Retouren
Hoofdstraat 29-31
2931CE Krimpen aan de Lek

Voor het snel kunnen afhandelen van de retour gestuurde artikelen zouden wij graag de volgende informatie in de doos aantreffen.

  • Factuur of bestelbevestiging met bestel/ordernummer.
  • Het aantal geretourneerde producten.
  • Reden van retour.

Mocht het een fout van ons zijn, zoals een verkeerd geleverd artikel neemt u dan eerst contact op met onze klantenservice . Vermeld uw bestel/ordernummer, voeg een foto toe van het artikel en verwoord het probleem. info@firstclassspirits.com

Wanneer het geen fout is van ons maar bijvoorbeeld te veel bestelde artikelen of verkeerd bestelde artikelen, dan zijn de retourskosten voor rekening van de koper.
Retourzendingen zijn voor risico van de koper, dit houdt in dat Firstclassspirits.com (powered by Wijnhuis den Boer) niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om de trace-code of het zogenaamde 3S-nummer en bewaar deze goed!

Voor het crediteren van artikelen streven wij er naar om binnen 7 werkdagen na ontvangst van de retourgoederen het aankoopbedrag terug te boeken.
Toch nog vragen over het retourneren van uw aankoop?
E-mail: info@firstclassspirits.com (powered by Wijnhuis den Boer)