By Wijnhuis Den Boer Since 1885

Verzendkosten

Veilig, Betrouwbaar en Verzekerd:

Firstclassspirits.com staat er garant voor verzekerd verzenden van uw bestelling. Er wordt in speciale verzendverpakkingen verzonden en met handtekening voor ontvangst bij aflevering.
Uw bestelling is per pakket standaard verzekerd tot €500,00 tegen verlies of beschadiging. Wanneer u uw pakket tot €5500,00 wilt verzekeren kunnen we voor u op aanvraag een extra verzekering service regelen.

Alle onze verzendpakketten worden aangetekend verzonden. Dit betekent dat de ontvanger 18 jaar of ouder moet zijn en onze vervoerder /DPD vraagt om te tekenen voor de ontvangst van het pakket.

Per 1 juli 2021 is er verplichte Age-Check voor het kopen van alcohol. https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/alcohol/alcohol-wetgeving

Diegene die de bestelling doet moet aangeven/bewijzen dat hij/zij 18 jaar of ouder is en diegene die de bestelling ontvangt moet aan de onze vervoerder kunnen aantonen dat hij/zij de rechtmatige ontvanger is zoals vermeld op het verzendlabel. Deze persoon moet minimaal 18 jaar zijn en ID kunnen overleggen.
Mocht de ontvanger hiermee in gebreke blijven dan zijn de hieruit voortvloeiende kosten voor rekening van de opdrachtgever. Let dus heel goed op bij het invullen van uw bestelling en stel diegene die de bestelling gaat ontvangen op de hoogte dat hij/zij het pakket alleen mag ontvangen op basis van vertoon van een geldig ID-bewijs en dat zij/hij ouder moet zijn dan 18 jaar.

Burenlevering mag in dit geval dus niet en Pick-up adressen werken volgens de gelijke bovenbeschreven regelgeving.

Verzendmethode:

Uw bestelling wordt bezorgd door onze vervoerders zoals DPD Nederland op werkdagen ma t/m zaterdag tussen 08.30 en 18.00 uur en soms ook in de avonduren (in het buitenland kan het nog zo zijn dat er geen zaterdag aanbieding mogelijk is). Bij DPD nemen ze hun verantwoordelijkheid om het milieu zo min mogelijk te belasten. Zij garanderen dat ze elk pakket CO2-neutraal vervoeren. Zonder dat jij daar extra voor betaalt.
Bij vragen kunt u rechtstreeks contact opnemen met DPD via Servicenummer voor consumenten: 0900-3734663 €0,50 per gesprek.
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30.

Levertijd:

De levertijden van onze artikelen kunnen variëren van 2 tot 4 werkdag(en). Dit is afhankelijk van het gekozen artikel. In de vakantieperiodes is er een mogelijkheid dat uw bestelling vertraging kan oplopen.

Verzendkosten Nederland!

Wij vragen een bijdrage in de verzendkosten van € 6.99 + € 2,00 verplichte age-check toeslag, met een max. van 20 kilo per de bestelling. Dit zijn 12 flessen.
Uw bestelling wordt verzekerd verzonden in speciale extra sterke verzendverpakkingen en met de service handtekening voor ontvangst. Gratis zijn de verzekering en verzendverpakkingen en zijn voor rekening van First Class Spirits.
Het pakket is standaard verzekerd tot €500,00 tegen verlies of beschadiging. Wanneer u uw pakket tot €5500,00 wilt verzekeren kunnen wij op uw verzoek een extra verhoogde verzekering service regelen.

Verzendkosten Buitenland!

Per land zijn verschillende verzendtarieven, met een max. van 20 kilo. Dit zijn 12 flessen.  Bij foutief ingeven door de opdrachtgevers of systeemfouten, behouden wij het recht om in overleg met opdrachtgever de opdracht aan te passen of te annuleren.