By Wijnhuis Den Boer Since 1885

Webshop

Lazzaroni Amaretto (gemaakt van Amaretti koekjes)

19,99

VOOR HET EERST GEPRODUCEERD IN 1851

Drink deze puur en licht gekoeld en na het eten. Ook lekker in: gebak, koffie, op ijs & op fruitsalade en natuurlijk in heel veel verschillende cocktails.

GESELECTEERD DOOR DE USA MIXOLOGIST ASSOCIATION ALS HET BESTE AMARETTO-INGREDIËNT VOOR AMBACHTELIJKE COCKTAILS

”Briljante koperkleur. Complexe en subtiele aroma’s van marsepein, gedroogd fruit, steranijs en kolanoot. Een zachte, fluweelachtige aanzet in de smaak die leidt tot een mildzoete body van geroosterde amandel, marsepein, gedroogde citrusschil en complexe smaken van bruine kruiden. De afdronk is lang, aanhoudende meringue, roze peperkorrels en amandeltoets. Zuiver in smaak, complexiteit en stijl.”

Op vooraad

Op vooraad

Beschrijving

De Authentieke Italiaanse Amaretto sinds 1851, gemaakt en gebotteld in Saronno – Italië, volgens een oud en uniek familierecept, door de infusie van de beroemde koekjes “Amaretti del Chiostro di Saronno”.
Amaretto Lazzaroni wordt geproduceerd via een infusieproces en heeft geen hoge alcoholpercentages nodig, het is perfect uitgebalanceerd met 24% alc.

Drink het koud, on the rocks, perfect ingrediënt voor amarettococktails van topkwaliteit, het past perfect bij taarten en ijs.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lazzaroni Amaretto (gemaakt van Amaretti koekjes)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

FAQ