By Wijnhuis Den Boer Since 1885

Webshop

Lafage Miraflors wijnkoeler 2024 editie

12,99

14e Limited editie – Elk jaar een fantastisch ontwerp van de fles, de zomer van “la douce France” spat er van af! Dit jaar ook de gelimiteerde wijnkoeler met de uitstraling 2024

Wijnhuis: Domaine Lafage -wijnmaker Jean-Marc Lafage
Ingeklemd tussen de azuurblauwe Mediterranee en de machtige Pyreneeën, in het uiterste zuiden van Frankrijk tussen Perpignan en de kust, ligt het 15e eeuwse mas Domaine Lafage. Rondom de eeuwenoude kelders liggen niet minder dan 140 hectares wijngaarden op arme bodems van schiste en kalk. Inmiddels wordt het domein gerund door de zesde generaties vignerons: het gedreven wijnmakersechtpaar Jean-Marc en Eliane Lafage. Na veel omzwervingen over de wereld en werkzaam te zijn geweest bij diverse wijnproducenten, is Jean-Marc teruggekeerd op het ouderlijke wijnnest.

Streek:
Roussillon is een groot gebied in het zuid-oosten van Frankrijk. Ingesloten door de Pyreneeën en de Middellandse Zee. Vroeger kwamen hier de grote hoeveelheden eenvoudige goedkope tafelwijnen vandaan. Tegenwoordig hebben jonge veelbelovende wijnmakers ontdekt dat dit een ideaal gebied is om kwalitatief hoogstaande wijnen te kunnen maken.

Bijzonderheden / Opmerkingen:
Miraflors is de oude naam van Domaine Lafage en op de plaats van de oude kelders bevindt zich nu het kantoor.

Niet voorradig

Niet voorradig

Beschrijving

De originele wijnkoeler van de Lafage 2024 Miraflors Rosé

 

FAQ