By Wijnhuis Den Boer Since 1885

Webshop

Carn Mor Strictly Limited Craigellagie 2010 12yo Guyana Rum cask

99,00

De Càrn Mòr: Strictly Limited serie is waarschijnlijk onze best verkopende reeks whisky’s. En dat is natuurlijk niet voor niets. Mooie, zeer smaakvolle en vaak ook bijzondere whisky’s die gebotteld zijn in mooie flessen en ook nog eens verpakt in een aantrekkelijke doos. Wat wil een whiskyliefhebber nog meer!

En als laatste is er de Craigellachie 2010 die gefinished is in Guyana rum vaten. Vers geroosterde koffiebonen openen de neus waarna hazelnoot mooi combineert met rijp tropisch fruit. Op de tong komt het plakkerige fruit juist eerst naar voren. De zwarte koffie met cake gaat hier later over in diep tropisch fruit wat doorgaat naar de finish die uiteindelijk weer in die pittige combinatie van kruiden, bessen en koffie uitkomt. Mmmmh, echt iets voor mij.

Op vooraad

Op vooraad

Beschrijving

Neus: vers geroosterde koffiebonen waarna hazelnoot met rijp tropisch fruit.
Smaak: het plakkerige fruit komt als eerste naar voren. De zwarte koffie met cake gaat hier later over in diep tropisch fruit.
Finish: tropisch fruit wat doorgaat naar de finish die uiteindelijk weer in die pittige combinatie van kruiden, bessen en koffie uitkomt.

FAQ

Andere suggesties…