By Wijnhuis Den Boer Since 1885

Webshop

Milk & Honey APEX Single Malt (Rum Cask)

115,00

De Apex serie is de samenkomst van jaren werk en onderzoek. Het laat goed zien dat innovatie en creativiteit hoog in het vaandel staan bij Milk & Honey. Deze serie is namelijk een combinatie van een gezonde dosis durf en de behoefte van de distilleerderij om zichzelf te blijven uitdagen. Head-distiller Tomer Goren heeft de vaten geselecteerd voor de Apex serie. Deze specifieke vaten zijn uitgekozen op basis van hun unieke karakter. Hierdoor zijn deze whisky’s als een ontdekkingsreis naar zowel de plaats waar de whisky’s gemaakt zijn als de materialen die hiervoor gebruikt zijn. Milk & Honey laat met deze serie zien wat de locatie, rijping of de combinatie van hout en terroir voor de smaak van een whisky kunnen betekenen.
De Apex serie bestaat uit verschillende whisky’s.

Op vooraad

Op vooraad

Beschrijving

Deze single malt whisky in een kleine oplage werd volledig gerijpt in ex-rumvaten uit Jamaica en Cuba, waardoor elke slok intrigerende lagen van complexiteit oplevert.

Geur: Bananen yoghurt met donkere chocolade chips, geurige wilde bloemen honing en gemalen witte peper.
Smaak: Rijke melasse gevolgd door pecantaart bestrooid met geroosterde kokos, warme kruidenmix van nootmuskaat en kruidnagel.
Afdronk: Tropisch fruit, papaya en cantaloupe vergezeld van verse munt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Milk & Honey APEX Single Malt (Rum Cask)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

FAQ