By Wijnhuis Den Boer Since 1885

Webshop

Royal Salute The Miami Polo Edition

179,99

Royal Salute is geboren als eerbetoon aan een koningin, gemaakt met een verlangen naar perfectie.
In 1953 besteeg de jonge prinses Elizabeth de troon, deze gelegenheid vroeg om een ​​passend eerbetoon.
Daarom werd een voortreffelijke blend gecreëerd met whisky uit Strathisla, de oudste nog werkende distilleerderij in de Schotse Hooglanden.
Hij kreeg de naam Royal Salute – naar het beroemde saluut met 21 schoten – en zo begon het verhaal van een opmerkelijke whisky.

Welkom in Miami.
Introductie van de zesde editie in de Royal Salute Polo Collection, geïnspireerd op de glamoureuze polobestemming Miami.

WAAR DE ZON ZO HELDER SCHIJNT ALS DE WHISKY
Zonovergoten en zorgeloos straalt de levensstijl in Miami weelde, elegantie en extravagantie uit. De Miami Polo Edition is gemaakt om de levendige energie van de stad te omhullen en is de eerste Royal Salute-whisky die volledig is afgewerkt in first-fill rye- en first-fill bourbonvaten.
Noten van zachte vanille en kokosnoot uit de bourbonvaten doen denken aan de gouden zandstranden, met subtiele kruiden uit de rogge een knipoog naar de levendige, glamoureuze levensstijl van Miami. De opvallende roze flacon van de Miami Polo Edition is gemaakt om een ​​statement te maken voor zowel het oog als het gehemelte en is geïnspireerd op de levendige Art Deco-architectuur van Miami. Het befaamde Florida Pink

Op vooraad

Op vooraad

Beschrijving

Kleur: Goud geel
Geur: Sappige rijpe peren, honingbloesem en vanille pastel de nata op een achtergrond van witte chocolade, marsepein en subtiele kaneelkruiden.
Smaak: Zoete abrikoos, traditionele perensnoepjes, kokosschaafsel over melkchocolade, gevolgd door pittige citroenwrongel en hints van aromatische peperkoek.
Afdronk: Zoet, zijdeachtig en complex.

FAQ